Inici Actualitat La Junta Electoral Central fa retirar el llaç i la pancarta solidaris...

La Junta Electoral Central fa retirar el llaç i la pancarta solidaris amb els presos polítics de l’Ajuntament de Taradell

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha hagut de retirar el llaç groc lluminòs i la pancarta ‘Llibertat presos polítics’ de la façana. Així ho ha ordenat la Junta Electoral Central que ha enviat aquest dimarts una notificació al consistori taradellenc perquè procedís a retirar-ho, ja que considera que són ‘partidistes’.

La notificació ha arribat després d’una denúncia presentada per Ciutadans, que feia referència també als ajuntaments de Collsuspina, Gurb, L’Esquirol, Manlleu, Roda, Sant Hipòlit de Voltregà, Santa Eugènia de Berga, Santa Eulàlia de Riuprimer i Tona. Divendres havien denunciat els ajuntaments de Vic, Calldetenes, Tavèrnoles i Torelló.

L’Ajuntament ha decidit procedir a treure-ho perquè la Junta Electoral, en cas que no es faci, podria impugnar els resultats a Taradell de les eleccions del 21D.

Segons la doctrina establerta en els acords del 2015 i el 24 de novembre de 2017  de la Junta Electoral Central la mesura afecta a símbols que puguin considerar-se partidistes “sean banderas, lazos, pancartas o cualquier otro que permita su identificación con alguna de las candidaturas concurrentes a las elecciones“.

Pancarta que estava penjada al balcó de l’Ajuntament, abans que es pengés el llaç.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments