Inici Actualitat Crítica de cinema: ‘Wonder’

Crítica de cinema: ‘Wonder’

0
COMPARTIR

Títol: Wonder

Direcció: Stephen Chbosky (adaptació de la novel·la R.J. Palacio)

Guió: Steve Conrad, Jack Thorne

Intèrprets: Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson, Mandy Patinkin, Millie Davis, Izabela Vidovic, Ali Liebert, Elle McKinnon, Bryce Gheisa, Daveed Diggs, Noah Jupe, Kyle Harrison Breitkopf, Liam Dickinson

Fotografia: Don Burgess

Gènere: Drama i Comèdia

Durada: 113 minuts

Sinopsi: Un nen de 10 anys neix amb una deformitat facial. Malgrat els esforços dels seus pares per cuidar-lo, això li ha condicionat la vida. La gent el mira pel carrer i això li ha creat un gran complexe. Quan comença les classes al nou col·legi, posarà tots els esforços per integrar-se amb els nous companys i fer-los fer entendre que no és un ‘bitxo raro’, sinó un nen normal. El repte no és petit: demostrar que la bellesa no només està en l’aparença, sinó que es troba a l’interior de les persones.

Tràiler:

VALORACIÓ GLOBAL
Argument
6
Direcció
6
Fotografia
7
Banda sonora
7
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments