Inici Actualitat Arnau Lledó tanca temporada amb un segon lloc a Vidreres dins la...

Arnau Lledó tanca temporada amb un segon lloc a Vidreres dins la Lliga catalana interprovincial

0

El taradellenc Arnau Lledó va tancar diumenge la temporada. I ho fa ver amb un podi, acabant segon, a la prova de Vidreres de la Lliga catalana interprovincial MX 125 de dos temps.

Lledó va ser segon a les dues curses cronometrades per darrere del campió Roberto Otero. Amb aquest podi tanca temporada on ha assolit diversos èxits.

Malgrat patir dues lesions importants, una d’elles amb trencament de clavícula, va aconseguir el segon lloc al campionat de motocròs Accema en categoria Màster 29 tot i disputar només dues curses.

També cal destacar la sisena posició general al Campionat de Catalunya de motocròs en categoria 125 cc. En la mateixa categoria, però al Campionat d’Espanya de motocròs va acabar 15è a la general, malgrat ser on es va lesionar (Bellpuig) i ser un dels pilots més joves.