Inici Actualitat Taradell celebrarà aquest diumenge l’edició 42 de la Fira de Santa Llúcia

Taradell celebrarà aquest diumenge l’edició 42 de la Fira de Santa Llúcia

0
COMPARTIR

Un any més la Fira de Santa Llúcia arriba a Taradell com un dels certamens clàssics de les dates nadalenques. Aquest diumenge a partir de les 10 del matí la zona de la Plaça d’en Gili i la Plaça Santa Llúcia reuniran una bona colla de paradetes.

Com és habitual, hi haurà molta representació de paradistes taradellencs, juntament amb d’altres vinguts de fora amb els tradicionals tions, arbres de Nadal, ornaments, complementats amb productes gastronòmics. Tampoc hi faltarà la parada solidària de l’Associació Contra el Càncer.

La missa començarà a 2/4 d’11 del matí amb la participació de la coral parroquial. A la sortida s’oferirà coca amb llonganissa i vi bo i es podrà adquirir el ramet de la sort.

Cal destacar que el dia abans, dissabte a les 10 de la nit, la Capella acollirà la 4a edició de la nit de Santa Llúcia amb un concert, organitzat pels Amics de la capella.

Patge reial i berenar

Com és habitual, diumenge a la tarda no hi faltarà la recollida de cartes del Patge reial, que organitza l’Associació de Botiguers de Taradell. Serà a partir de les 5 de la tarda a la Plaça de Santa Llúcia.

Més tard, a les 6 es farà el tradicional berenar popular amb torrades i botifarra. Cal destacar que durant tota la fira també s’habilitarà un espai amb jocs reciclats de Guixot de 8 i hi haurà una exposició de fotos antigues de la fira a càrrec de l’Arxiu Fotogràfic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments