Inici Actualitat El CP Taradell trenca la mala ratxa guanyant a la pista del...

El CP Taradell trenca la mala ratxa guanyant a la pista del Mataró

0
COMPARTIR

Important triomf del Club Patí Taradell aquest dissabte a la nit per tal de consolidar-se a la zona mitja de la Primera divisió espanyola. Els taradellencs van guanyar per 2 a 4 contra el CH Mataró, el segon classificat.

Després de dues derrotes consecutives, els homes de Pep Rifà va guanyar en un partit que sempre van dominar en el marcador. Dos gols quasi consecutius en els primers minuts de Dani Rodríguez i Marçal Casadevall van consolidar el primer avantatge.

A l’equador de la primera meitat el Mataró va fer l’1 a 2. Els local a falta de sis minuts van desaprofitar un penal, però van empatar quan quedaven tres minuts pel descans. I encara podrien haver-se avançat en un nou penal errat a falta de mig minut.

La segona part, però, va començar com la primera i als pocs segons Dani Rodríguez avançava el Taradell amb el 2 a 3. A l’equador Marc Soler va fer el definitiu 2 a 4. El Taradell és vuitè amb 13 punts.

Resum del partit:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments