Inici Actualitat La presidenta de la Diputació de Barcelona visita Taradell per parlar de...

La presidenta de la Diputació de Barcelona visita Taradell per parlar de projectes on aportarà finançament

0
COMPARTIR
Foto: Xavier Renau / Diputació Barcelona

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, va ser divendres a Taradell per reunir-se amb l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer. La visita formava part d’una reunió amb alcaldes osonencs i parlar de diferents projectes a la comarca d’Osona.

Un d’ells i que podria comptar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona és el d’invertir en la creació d’habitatges socials tutelats a Taradell. Aquest projecte està previst fer-se a l’edifici de l’antic dispensari. També es va parlar de la futura ronda Montserrat, que formava part dels projectes electorals per aquesta legislatura, i del canvi de gespa del camp de futbol que s’ha de fer el 2018.

Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, també es va aprofitar per comentar que l’Ajuntament té previst presentar-se en una línia de subvencions destinades a Cultura, Biblioteques,, Esports, Ensenyament i Patrimoni. Aquests ajuts s’han convocat recentment i l’Ajuntament farà la proposta aquest desembre, tot i que encara ha de mirar quins projectes prioritza, ja que no es pot optar a tots els projectes.

La presidenta de la Diputació de Barcelona va aprofitar l’estada a Taradell per visitar el Centre cultural Costa i Font i la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. La reunió amb Lluís Verdaguer es va fer a la sala Joan Casanovas on va aprofitar per signar el llibre d’honor de l’Ajuntament de Taradell.

Durant el matí havia visitat Torelló, Vic, Gurb, Calldetenes i Santa Eugènia de Berga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments