Inici Actualitat El CP Taradell cau en el derbi a la pista del CP...

El CP Taradell cau en el derbi a la pista del CP Manlleu

0
COMPARTIR

Derrota del Club Patí Taradell en el derbi de Primera divisió espanyol d’aquest dissabte al vespre a la pista del CP Manlleu. Els taradellencs van perdre per 4 a 2.

La primera part va ser molt igualada, tot i que els manlleuencs van portar més la iniciativa. Excepte un llançament al pal de Dani Rodríguez, el Manlleu va tenir les millors ocasions. Així a falta de 8 minuts pel descans un llançament llunyà que va entrar per l’escaire va suposar l’1 a 0 pels manlleuencs.

Només començar després de la represa va arribar el 2 a 0 pels locals. El CP Taradell, però, va reaccionar ràpid i Marc Soler, dos minuts després, va escurçar diferències. A més, abans de l’equador Dani Rodríguez va empatar i va obrir totalment el partit.

Però, la desena falta dels taradellencs a falta de 8 minuts va suposar l’única falta directa del partit. El Manlleu la va aprofitar per posar el 3 a 2 i aquest gol va acabar sent clau. En els últims minuts el CP Taradell va buscar la igualada a la desesperada i a falta de 14 segons va arribar el 4 a 2 definitiu, quan el Taradell jugava amb cinc jugadors de pista, arriscant sense porter.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments