Inici Actualitat Finalitza a Taradell el curs per a persones que cuiden gent gran

Finalitza a Taradell el curs per a persones que cuiden gent gran

0
COMPARTIR

Aquest mes de novembre va finalitzar el curs adreçat a aquelles persones que cuiden gent gran en situació de dependència, majoritàriament familiars. Aquesta activitat, anomenada Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), es sustenta en un clar objectiu: facilitar espais de trobada entre persones cuidadores que es troben en situació similar, perquè puguin compartir les seves necessitats i preocupacions i també les seves vivències i els seus coneixements.

Al mateix temps, pretén reduir l’impacte negatiu de la cura que poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals, a vegades, tot millorant la qualitat de vida de les persones en
situació de dependència.

La formació ha estat dirigida per una psicòloga especialitzada, que ha desenvolupat les diferents temàtiques a treballar al llarg de 10 sessions d’una hora i mitja. Al curs hi han participat dotze persones que han pogut intercanviar experiències vitals.

Aquesta activitat ha estat promoguda per la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de Creu Roja.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments