Inici Actualitat Els botiguers de Taradell editen un catàleg i regalaran 4.000 euros per...

Els botiguers de Taradell editen un catàleg i regalaran 4.000 euros per la campanya de Nadal

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell, amb el suport de l’Ajuntament de Taradell, ha presentat la campanya de Nadal 2017. Una iniciativa que compta enguany amb molts actes i una vessant solidària.

Una de les novetats és que s’ha editat un catàleg amb el lema ‘Aquest Nadal, regala Taradell’, que engloba tots els comerços associats i serveix per donar idees de regals i compres per aquest Nadal. La iniciativa de l’Ajuntament de Taradell està emmarcada amb l’Inspiring i, segons Jordi Baucells, regidor de Comerç de l’Ajuntament de Taradell,”es personalitza molt més l’oferta de cada establiment”. Al catàleg hi apareixen una cinquantena d’establiments i es repartirà a tots els ciutadans. Aquí podeu consultar el CATÀLEG.

4.000 euros en premis

L’habitual campanya de Nadal de l’ABT Taradell tornarà a obsequiar amb premis, després de les innovadores experiències de l’any passat. A partir del 4 de desembre entre tots els clients que comprin als establiments associats, es sortejaran premis per a un valor de 4.000 euros en vals de compra. El sorteig tindrà lloc el 13 de gener a 2/4 de 2 a través de Ràdio Taradell.

Per entrar al sorteig cal haver comprat en sis establiments adherits a l’Associació de Botiguers de Taradell

El sistema consisteix en què els clients tindran un targetó amb sis caselles que es marcaran quan hagin comprat en un comerç. Quan s’hagi fet en sis establiments diferents, el targetó podrà entrar en el sorteig dels premis.

Arbre solidari

Una altra de les novetats és que la campanya de Nadal tindrà com a element decoratiu de referència un arbre amb vinculació solidària. Tots els comerços associats estaran decorats amb un arbre sostenible obtingut de tales i abatiments controlats a Osona i que estaran decorats per treballadors de l’Associació ASHES, entitat que treballa per al benestar de les persones amb diferents problemàtiques socials. A més, cada arbre portarà un cor de ganxet, fet pel col·lectiu La Teranyina de Som Dones, que homenatja totes les víctimes de la violència de gènere, juntament amb un poema de la Maria Mercè Marçal. Segons la presidenta de l’ABT, Laura Autonell, “volíem que la campanya tingués un aire solidari”.

D’altra banda, com a activitats per aquest Nadal, s’ha previst una encesa de llums i una xocolatada popular amb castell de focs el proper 2 de desembre a partir de les 6 de la tarda. Com és habitual i en el marc de la Fira de Santa Llúcia, hi haurà la recollida de cartes del patge reial des de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.

I, finalment, el 23 de desembre es programaran passejades gratuïtes en carro pel centre del poble amb la col·laboració dels Tonis de Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments