Inici Actualitat Aquest divendres es presenta el segon volum de la publicació ‘Nou vint-i-un’

Aquest divendres es presenta el segon volum de la publicació ‘Nou vint-i-un’

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà aquest divendres a partir de 2/4 de 8 del vespre la presentació del segon volum de la publicació ‘Nou vint-i-un’.

La iniciativa va sorgir per fomentar la recerca i treballs d’investigació sobre temes relacionats a Taradell, sota la direcció de Salvador Solagran. Aquestes publicacions es financen, en part, amb ingressos que s’obtenen de les vendes del llibre Els Carrers de Taradell.

La presentació comptarà amb el mateix Solagran i amb Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, i Santi Estragués regidor de Cultura. El segon volum inclou un total de nou temes escrits per diversos autors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments