Inici Actualitat El carrer Aiguafreda i l’Avinguda Castellets seran asfaltats i patiran restriccions

El carrer Aiguafreda i l’Avinguda Castellets seran asfaltats i patiran restriccions

0
COMPARTIR

A partir d’aquest dijous l’Avinguda Castellets patirà restriccions de circulació a causa dels treballs d’afaltat que s’hi faran.

Durant el dijous i el divendres es procedirà a renovar l’asfalt. Per això, l’accés als garatges i el trànsit quedaran limitats. Està previst, però, poder donar pas alternatiu en alguns casos. A més, durant aquests dos dies s’haurà d’estacionar els vehicles als carrers adjunts a l’avinguda, ja que en aquesta no serà possible l’estacionament per facilitar les tasques d’asfaltat.

Mentrestant, al carrer Aiguafreda durant tot el dilluns 4 de desembre no serà possible ni entrar ni sortir. Per això, es demana que si cal treure vehicles del garatge es faci a primera hora. Tampoc s’hi podrà estacionar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments