Inici Actualitat El CP Taradell supera el Rivas Las Lagunas

El CP Taradell supera el Rivas Las Lagunas

0
COMPARTIR

Nova victòria del CP Taradell a la Primera divisió espanyola. L’equip de Pep Rifà va superar per 2 a 1 aquest dissabte al CP Rivas Las Lagunas.

Va ser un partit molt igualat i amb pocs gols. De fet, al primer temps la igualtat no es va desnivellar i al descans s’hi va arribar amb empat a zero. Es va haver d’esperar fins als 8 minuts del segon temps per veure el primer gol. Va ser obra de Marc Soler que va avançar els taradellencs.

Els visitants, però, van reaccionar i a falta de 10 minuts van aconseguir l’empat a 1. El gol del triomf no va arribar fins a falta de menys de 4 minuts, quan Dani Rodríguez va aconseguir el definitiu 2 a 1. Abans del final, destacar una falta directa que Dani Rodríguez no va aprofitar.

El triomf és la tercera victòria dels taradellencs a la temporada que permet situar-se a mitja classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments