Inici Actualitat La Rupit-Taradell compleix la 38a edició amb quatre taradellencs com els més...

La Rupit-Taradell compleix la 38a edició amb quatre taradellencs com els més ràpids

0
COMPARTIR

Un dia assolellat i generós en quant al poc fred va acompanyar els participants a la 38a edició de la caminada Rupit-Taradell, que va tenir lloc aquest diumenge.

Més d’un miler de participants van prendre part en aquesta emblemàtica caminada que compta amb 43,5 quilòmetres entre el pont de Rupit i la seu social del Centre Excursionista Taradell.

Cal destacar que per primera vegada tres taradellencs, en l’apartat masculí, van ser els més ràpids en completar el traçat. Malgrat que no és una competició, cada any hi ha més participants que la fan corrent i buscant el menor temps possible. Lleïr Pladevall, que l’any passat ja va ser segon i el taradellenc en arribar primer, amb un temps de 4 hores 2 minuts i 56 segons va ser el més ràpid. Seguit per Jordi Aguilera (4h 11m 24s), per segon any el segon taradellenc més ràpid. Bernat Mora va ser tercer absolut (4h 13m 54s) i Jordi Pasqual quart (4h 30m 35s).

En l’apartat femení, la més ràpida va ser Berta Rodríguez amb un temps de 5 hores 11 minuts i 32 segons. Segona i primera taradellenca va ser Clara Madrid (5h 21m 54s), seguida per una altra taradellenca Júlia Molero (5h 43m 06s). Podeu consultar els resultats en aquest enllaç.

Un any més, els participants van poder gaudir d’una logística perfecta amb molts voluntaris del Centre Excursionista, i de paisatges increïbles amb la sortida del sol al Cabrerès o les impagables vistes del Salt de la Minyona. A l’arribada tots els participants van rebre una dessuadora de regal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments