Inici Actualitat La Plaça de les Eres queda encerclada plena de llaços grocs solidaris

La Plaça de les Eres queda encerclada plena de llaços grocs solidaris

0
COMPARTIR

Llaços grocs elaborats per molts taradellencs encerclen el perímetre de sorra de la Plaça de les Eres. Aquest diumenge al matí i migdia, organitzat pel CDR Taradell, s’han fet diversos tallers i un vermut solidari.

L’acte s’emmarcava en les iniciatives per demanar l’alliberament dels presos polítics i, al mateix temps, donar suport a la taradellenca Aina Altimir, detinguda il·legalment per la Policia Nacional i condemnada a pagar una multa. Per això, molts dels diners recollits amb el vermut soliari se li han lliurat per ajudar-la a pagar la multa.

De tallers n’hi havia per elaborar llaços grocs de totes les mides i amb diversos missatges. També s’han fet tallers per decorar sobres per les cartes enviades als presos polítics.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments