Inici Actualitat El CP Taradell perd a la pista del Lleida

El CP Taradell perd a la pista del Lleida

0
COMPARTIR

Derrota del CP Taradell a la pista del Lleida en la sisena jornada de la Primera divisió espanyola d’hoquei patins. Els taradellencs van caure per 5 a 3.

El partit ja va començar malament pels interessos del Taradell, que veia com al minut i mig de joc els locals s’avançaven. De fet, durant el primer temps ja no es va moure més el marcador.

La segona meitat va començar igual. Als primers minuts nou gol de Lleida que posava el 2 a 0. A més, no van aprofitar una falta directa. Però, Marçal Casadevall poc després escurçava diferències. De fet, el mateix jugador va tenir l’empat a l’abast al minut 9, però no va aprofitar un penal. I el Lleida va sentenciar en mig minut. A l’11 dos gols quasi consecutius van posar el 4 a 1 a l’electrònic.

Marçal Casadevall va desaprofitar un nou penal. Tot seguit, Xevi Soler va marcar a falta de 8 minuts i mig i Dani Rodríguez amb una falta directa va posar emoció amb el 4 a 3 quan faltava un mig i mig. A la desesperada i arriscant el Taradell va buscar l’empat, però el Lleida va fer el 5 a 3 en l’última jugada també de falta directa.

El CP Taradell manté els 7 punts i ocupa la desena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments