Inici Actualitat El taradellenc Albert Pujol es proclama campió de la Spain Ultra Cup...

El taradellenc Albert Pujol es proclama campió de la Spain Ultra Cup marató 2017 en guanyar a Lanzarote

0

El taradellenc Albert Pujol es va proclamar aquest dissabte campió de l’Spain Ultra Cup en la modalitat marató. A més, ho va ver guanyant la Haría Extreme de Lanzarote, penúltima prova del circuit.

Pujol va imposar-se en els 44 quilòmetres de recorregut de la prova que sortia del petit poble d’Haría, al nord de Lanzarote. Un traçat molt tècnic i amb 1.900 metres de desnivell positiu, pujant els exigents Mirador dle Río i la llengua de lava volcànica de Guinate on calia pujar agafant-se a una corda.

Albert Pujol es va imposar per davant de Danilson Silva i Víctor Bernad. Aquí podeu veure la seva arribada a meta:

Aquesta temporada a la Spain Ultra Cup, Pujol ha guanyat també la TransGrancanaria, la Riaño Trail Run i la Long Trail Guara Somontano. A més, va ser tercer a l’Ultra Sierra Nievada.