Inici Actualitat S’ordenen les zones on aparcar de la Plaça Santa Llúcia i la...

S’ordenen les zones on aparcar de la Plaça Santa Llúcia i la Plaça d’en Gili

0
COMPARTIR

Després de diverses reunions amb els veïns de la zona, l’Ajuntament de Taradell inicia aquesta setmana les mesures per posar ordre als aparcaments de la Plaça de Santa Llúcia i Plaça d’en Gili. Aquesta zona de prioritat per als vianants sempre estava plena de vehicles estacionats, però sense una regulació específica.

La principal mesura és que quedaran pintats i senyalitzats els espais on els vehicles podran aparcar i desapareixen els cotxes de davant de la capella de Santa Llúcia. L’altra mesura és que a través de pilones s’evitarà que els cotxes aparquin en espais no habilitats i que els veïns puguin accedir amb comoditat als seus domicilis. Les mesures s’han pres amb el consens dels veïns de la zona.

Aparcaments regulats

Un dels prinicipals canvis és que només es podrà aparcar en espais habilitats. En total hi haurà quasi una vintena d’aparcaments. Es mantenen els de la Plaça d’en Gili en format bateria més un parell davant de can Madriguera. També n’hi haurà tres més just entrant a la Plaça Santa Llúcia, a l’esquerra, en format cordó. A la resta de la Plaça no es podrà aparcar.

La resta de zones per aparcar estan al carrer Sant Sebastià. Hi haurà quatre places just al lateral posterior de la capella, per on hi ha la primera entrada a peu venint pel carrer Sant Sebastià. En canvi, desapareixen els cotxes aparcats just al darrera de la capella i tocant al carrer. Aquí hi haurà pilones per evitar l’aparcament.

Aquí hi haurà 4 places d’aparcament. S’eliminen les que toquen al c/ Sant Sebastià

Pilones i parterres

La zona comptarà amb diverses pilones. Algunes d’elles ja hi són des de fa alguns mesos en les zones d’aparcament, on serviran perquè els vehicles no estiguin enganxats a les cases i així es permeti l’entrada dels veïns als seus domicilis.

La resta, que es col·loquen aquesta setmana, també tindran aquesta funció però també serviran per evitar que els cotxes aparquin malament en espais que no estan regulats per estacionar. De manera, que s’evitarà com passava fins ara, que s’aparcava allà on fos, únicament mirant que no fos una entrada de garatge.

Les pilones permeten l’accés dels veïns als seus habitatges
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments