Inici Actualitat El CP Taradell supera el Vilafranca i assoleix la segona victòria consecutiva

El CP Taradell supera el Vilafranca i assoleix la segona victòria consecutiva

0
COMPARTIR

Segon triomf consecutiu del Club Patí Taradell a la Primera divisió espanyola. Aquest dissabte els taradellencs van superar amb solvència el CP Vilafranca per 7 a 2.

La victòria ja es va començar a construir ben d’hora. Als 4 minuts Marçal Casadevall superava el porter des del punt de penal. Poc després Dani Rodríguez feia el 2 a 0 i abans de l’equador del primer temps, de nou, Marçal posava el 3 a 0. La superioritat taradellenca es va plasmar a quatre minuts pel descans, quan Xevi Soler va fer el 4 a 0.

Només començar el segon temps, però, el Vilafranca va retallar diferències de penal. Però va ser una il·lusió. No van aprofitar un nou penal, ni el Taradell una falta directa. Tot i que als 10 minuts Marçal Casadevall va aprofitar una falta directa per posar el 5 a 1. I segons després Albert Benito va sentenciar amb el 6 a 1. En els últims deu minuts va arribar un nou gol de Marçal Casadevall i un del Vilfranca per tancar el marcador amb el 7 a 2 definitiu.

El CP Taradell puja posicions a la classificació i ja compta amb 7 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments