Inici Actualitat Es col·loquen gronxadors a la Plaça de les Eres després de molts...

Es col·loquen gronxadors a la Plaça de les Eres després de molts anys sense

0
COMPARTIR

La Plaça de les Eres torna a tenir gronxadors o jocs a l’aire lliure per a la mainada. Des de fa uns dies ja estan instal·lats a l’extrem on ja n’hi havia hagut, just a l’extrem de baix que dóna al carrer de la Vila.

En concret hi ha tres elements: un gronxador d’una plaça, un petit tobogan en forma de camell i un element de molla i balancí en forma de burro.

La demanda per la instal·lació de jocs a l’aire lliure la va fer l’Associació de Botiguers de Taradell (ABT). Segons l’Ajuntament de Taradell, els antics gronxadors es van retirar fa anys perquè hi havia grups de joves que en feien mal ús. Ara, després de molt de temps, hi torna a haver una àrea de jocs infantils per als més petits.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments