Inici Actualitat Pancarta per demanar l’alliberament dels presos polítics al balcó de l’Ajuntament

Pancarta per demanar l’alliberament dels presos polítics al balcó de l’Ajuntament

0
COMPARTIR

Aquest dijous al migdia regidors de les tres formacions polítiques (PDeCAT, ERC i SI) a l’Ajuntament de Taradell han penjat una pancarta demanant l’alliberament dels consellers del Govern de Catalunya i de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

La pancarta s’ha deixat penjada al balcó del consistori per fer la demanda ben visible. També n’hi ha una de col·locada a la rotonda de l’Atlàntida, entrant per Balenyà. Recordem que fa una setmana, per ordre judicial preventiva, van ser empresonats diversos consellers catalans i que fa més de 22 dies van fer-ho amb els presidents de l’Assemblea i Òmnium Cultural.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments