Inici Actualitat El centre de reforç escolar Àbac celebra 10 anys amb un sorteig

El centre de reforç escolar Àbac celebra 10 anys amb un sorteig

0
COMPARTIR

El Centre de reforç escolar Àbac de Taradell ha complert aquest el octubre el seu desè aniversari. Per aquest motiu, ha preparat un sorteig al llarg d’aquest curs amb un regal molt especial.

Després de 10 anys més de 300 alumnes han passat pel centre, especialitzat en reforç escolar a través de classes individuals o grups reduïts, que han potenciat les tècniques d’estudi i el suport en la realitzacdió dels deures. El centre també ha incorporat serveis de logopèdia, psicologia, ordinografia i activitats d’aprenentatge per a escoles amb una atenció personalitzada i mantenint sempre un contacte amb els responsables i centres escolars.

Enguany també ha incorporat la robòtica educativa, per a alumnes d’educació Primària i Secundària, que consisteix en construir amb peces de Lego màquines simples o petits robots per fomentar la creativitat, el treball en equip i la iniciativa.

Per participar al sorteig commemoratiu del desè aniversari, únicament cal seguir la pàgina de facebook (posar “m’agrada”) on s’anunciarà com entrar en el sorteig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments