Inici Actualitat El CP Taradell suma el primer triomf a la Primera divisió espanyola...

El CP Taradell suma el primer triomf a la Primera divisió espanyola a la pista del Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

Primera i important victòria del CP Taradell a la Primera divisió espanyola. Els taradellencs van guanyar aquest dissabte al vespre a la pista del Sant Feliu de Codines per 4 gols a 5.

A la jornada 4 ha arribat el primer triomf taradellenc a la nova categoria. En un gran partit, l’equip de Pep Rifà va sumar els primers tres punts que li permeten escalar posicions a la classificació, després de dues derrotes consecutives i l’empat inicial a la lliga amb l’Alcobendas. Es situa desè amb 4 punts.

El CP Taradell sempre va portar la iniciativa en el marcador, però va haver de patir en els dos últims minuts. Dani Rodríguez va inaugurar el marcador només començar amb el 0 a 1 i Xevi Soler va consolidar l’avantatge amb el segon gol als 6 minuts. Poc després, però, els locals van escurçar diferències.

El CP Taradell, de nou, no va estar encertat en les accions a pilota parada. A l’equador del primer temps, Dani Rodríguez va errar un penal. Però dos gols d’Albert Benito en els últims quatre minuts, l’últim a 9 segons pel descans, van posar un 1 a 4 molt avantatjós.

A la segona part i després de fallar una falta directa, el Sant Feliu de Codines va fer el 2 a 4 als 8 minuts. Poc després va arribar el 3 a 4, però mig minut després Marçal Casadevall feia el 3 a 5 després d’un primer penal no transformat.

A falta de 7 minuts els locals no van aprofitar un penal i poc després el Taradell també va fallar una falta directa. El 4 a 5 definitiu va arribar a dos minuts i mig pel final. I el Taradell va haver de patir, ja que els locals van arriscar i amb el temps complert van tenir una falta directa per empatar, que no van aprofitar després que la bola s’estavellés al pal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments