Inici Actualitat El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès realitza la 8a caminada d’alumnes...

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès realitza la 8a caminada d’alumnes i avis

0
COMPARTIR

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès va portar a terme dimarts la 8a edició de la caminada intergeneracional. Com és habitual, l’activitat compta amb la participació d’alumnes i els seus avis i àvies.

Unes 300 persones van participar-hi. L’objectiu era compartir i establir llaços d’unió entre alumnes de Primària i els seus avis. El recorregut va ser planer i va arribar fins a l’Era del poc blat on es va esmorzar. També es va fer un recital de poesia i no hi van faltar les castanyes.

Aquest any l’activitat estava organitzada pels alumnes de 4t de Primària, amb la col·laboració del Centre Excursionista Taradell, Protecció Civil Taradell i l’AMPA del col·legi.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments