Inici Actualitat La cassolada contra els empresonaments del Govern es converteix en cercavila d’indignació...

La cassolada contra els empresonaments del Govern es converteix en cercavila d’indignació a Taradell

0
COMPARTIR

Monumental cassolada a Taradell per denunciar i rebutjar els empresonaments dels consellers del Govern de la Generalitat. La Plaça de les Eeres ha estat el punt de reunió de la majoria de taradellencs, tot i que molts ho han fet des dels balcons o finestres dels seus habitatges.

A les 10 de la nit un centenar de taradellencs han iniciat la cassolada que ha durat uns deu minuts. Tot seguit, i mentre anaven arribant més taradellencs que s’unien a l’acció de protesta, s’ha iniciat una improvisada cercavila pel centre de Taradell. La gent ha baixat pel carrer de la Vila i després ha continuat pel Passeig Domènec Sert sense de deixar de picar amb culleres i pals de fusta a les olles, tapes de cassoles, etc.

També hi han participat els regidors de l’Ajuntament de Taradell que poc abans de les 10 havien acabat el ple municipal que estava convocat per dijous al vespre. Entre els taradellencs molta indignació i incredulitat per la repressió del Govern espanyol contra els representants legítims de Catalunya, escollits a partir de les eleccions del 27 de setembre de 2015.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments