Inici Actualitat Jordi Tulleuda guanya la Copa Barcelona de trial en categoria infantil

Jordi Tulleuda guanya la Copa Barcelona de trial en categoria infantil

0
COMPARTIR

El taradellenc Jordi Tulleuda es va adjudicar aquest diumenge la Copa Barcelona de trial en categoria infantil, després de la cinquena i última prova puntuable.

A Llinars del Vallès el taradellenc va acabar en segona posició, resultat que li va permetre fer-se amb el títol de la Copa. En aquesta mateixa categoria també hi va prendre part Jordi Povedano, vuitè.

També cal destacar la segona posició final a la categoria Open blau de Marc Serra i la tercera posició de Ferran Serra en categoria principiant. Cal destacar també la participació d’altres taradellencs. Guillem Oliver cinquè en categoria cadet, Guillem Tulleuda cinquè en categoria principiant.

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica