Inici Actualitat Jordi Tulleuda guanya la Copa Barcelona de trial en categoria infantil

Jordi Tulleuda guanya la Copa Barcelona de trial en categoria infantil

0
COMPARTIR

El taradellenc Jordi Tulleuda es va adjudicar aquest diumenge la Copa Barcelona de trial en categoria infantil, després de la cinquena i última prova puntuable.

A Llinars del Vallès el taradellenc va acabar en segona posició, resultat que li va permetre fer-se amb el títol de la Copa. En aquesta mateixa categoria també hi va prendre part Jordi Povedano, vuitè.

També cal destacar la segona posició final a la categoria Open blau de Marc Serra i la tercera posició de Ferran Serra en categoria principiant. Cal destacar també la participació d’altres taradellencs. Guillem Oliver cinquè en categoria cadet, Guillem Tulleuda cinquè en categoria principiant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments