Inici Actualitat Se suspèn l’últim divendres d’Inspiring per la convocatòria de concentració al Parlament

Se suspèn l’últim divendres d’Inspiring per la convocatòria de concentració al Parlament

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha decidit suspendre l’últim divendres de la iniciativa comercial ‘Inspiring‘, que havia de tenir lloc aquest 27 d’octubre a la tarda. El motiu és la convocatòria de l’ANC a la ciutadania per concentrar-se davant del Parlament de Catalunya divendres a les 12 del migdia i pels possibles esdeveniments que es puguin produir.

Malgrat aquesta suspensió, hi ha previst realitzar en els propers dies els tallers i conferències que estaven programats. Per exemple, la demostració de cuina saludable a càrrec de la bloguera gastronòmica, Marta Sanahuja, o un taller de cuina amb quitxalla del Xocolater de Taradell.

El que sí ja no es farà és fer venir els paradistes en una altra data. Per tant, la prova pilot de l’Inspiring posa el punt i final aquest 2017.

Ara, a partir de l’avaluació dels tres divendres, així com de les enquestes fetes als propis paradistes i als visitants, es farà balanç de l’acollida i de com ha d’estructurar-se. Està previst que a principis del mes d’abril de 2018 torni Inspiring amb temàtiques com el benestar o la moda i possibles modificacions realitzades a partir de les conclusions de l’anàlisi dels tres primers divendres. La valoració, a priori, és positiva.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments