Inici Actualitat La taradellenca Aina Altimir passa una nit a comissaria acusada per una...

La taradellenca Aina Altimir passa una nit a comissaria acusada per una agressió ‘falsa’ a un agent de la Policia Nacional

1
COMPARTIR

La Policia Nacional acusa la taradellenca Aina Altimir i un amic seu (Adrià) d’agredir un agent després de la manifestació de dissabte a Barcelona. Aquesta és la versió de la Policia Nacional que neguen totalment els dos joves que van ser detinguts, segons ells, després de respondre a la pregunta d’un agent que els va dir ‘Y tu qué miras, mamón?‘ amb l’afirmació ‘Fora, no us volem aquí’.

Segons explica la mateixa taradellenca en un àudio que corre per whattsapp i ha confirmat en altres mitjans de comunicació, els fets es van produir davant la Delegación del Gobierno a Barcelona. Després de la resposta dels dos joves, l’agent va agafar l’Adrià pel coll i amb l’ajuda de quatre agents més va ser immoblitzat a terra.

L’Aina va ser agafada pel coll per dos agents més i immobilitzada contra un furgó. Els dos joves emmanillats van passar la nit a la comissaria de la Verneda on, tal com explica l’Aina, “vam dormir engarjolats, entre reixes i amb una estora i una manta”. Al matí i amb un advocat d’ofici se’ls va portar a la Ciutat de la Justícia fins a primera hora de la tarda de diumenge.

Aquí podeu escoltar l’àudio:

La versió de la Policia Nacional

Segons la Policia Nacional, els dos joves, al voltant de les vuit del vespre, van agredir un agent a qui li van donar un cop de puny i una empenta després d’una discussió. Els agents suposadament agredits haurien agafat la baixa pels cops.

Als dos joves per desobediència i agressió a l’autoritat se’ls ha condemnat a 4 mesos de presó (no han de complir), 120 euros de multa i 200 euros per pagar la baixa dels agents suposadament agredits. Després de declarar van ser posats en llibertat amb càrrecs.

Els dos joves tenen intenció de contactar amb advocats i amb l’Assemblea per rebre assessorament sobre com procedir. També afirmen que l’advocat d’ofici “no ens va assessorar gens bé” i que en cap moment van insultar ni agredir els agents.

En aquest vídeo de BTV es veu el final de la detenció, tot i que les imatges són molt fosques:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ramon
Ramon
23 octubre 2017 19:19

Esperem que la força de la raó s’imposi alguna vegada a la raó de la força. Uns “terroristes” que han passat un any a Kenya per ajudar la gent d’aquell país. Adrià i Aina, us estimem!