Inici Actualitat El CP Taradell perd a la pista del CP Tordera

El CP Taradell perd a la pista del CP Tordera

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va perdre aquest dissabte al vespre a la pista del CP Tordera en la segona jornada de la Primera divisió espanyola.

La igualtat inicial es va desnivellar al minut 7 en un penal transformat perl CP Tordera. El CP Taradell, però, va reaccionar molt bé i, després d’un temps mort, va empatar per mitjà de Marc Soler. Els torderencs, però, a l’equador del primer temps van anar-se’n en el marcador amb dos gols en un minut, posant el 3 a 1. Els últims minuts de la primera part no van ser millors. A falta de 8 minuts va arribar el 4 a 1 i a segons pel descans el 5 a 1, que deixava el partit molt car pels taradellencs.

A més, just a l’inici de la segona part va arribar el 6 a 1 pels locals que deixaven el partit pràcticament sentenciat. El CP Taradell, però, no es va deixar anar i va reduir diferències. Als 5 minuts Xevi Soler va fer el 6 a 2. Els minuts van anar passant i fins a l’equador del segon temps no va arribar el 6 a 3 obra de Dani Rodríguez.

Les esperances de poder acostar-se més al marcador van quedar refredades per un nou gol local a falta de 10 minuts. A falta de mig minut pel final Marc Soler va fer el definitiu 7 a 4.

El CP Taradell es situa onzè amb un sol punt en dues jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments