Inici Actualitat Ja es poden fer les inscripcions per la 38a Caminada Rupit-Taradell

Ja es poden fer les inscripcions per la 38a Caminada Rupit-Taradell

0
COMPARTIR

El Centre Excursionista Taradell ja ha obert el període per inscriure’s a la Caminada Rupit-Taradell, que aquest 2017 complirà la 38a edició.

La caminada tindrà lloc el 19 de novembre amb els habituals 43,5 quilòmetres de recorregut. Les inscripcions a la Rupit-Taradell es poden fer a través de la web del CET o presencialment al local de l’entitat de forma anticipada fins el 17 de novembre. Els preus oscil·len entre els 18,5 i 33 euros, en funció de si ets soci del Centre Excursionista i si hi vas en autocar. Les places estan limitades a 1.000 inscrits.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments