Inici Actualitat Tastet de Gospel presenta dissabte a Calldetenes el seu nou cd ‘Gospelbreathe’

Tastet de Gospel presenta dissabte a Calldetenes el seu nou cd ‘Gospelbreathe’

0
COMPARTIR

Amb motiu del seu 10è aniversari, la formació taradellenca Tastet de Gospel ha llançat al mercat el seu segon àlbum, Gospelbreathe. I la presentació comença aquest dissabte amb un concert al Teatre-auditori de Calldetenes.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a través del web teatrecalldetenes.cat o bé a les taquilles del mateix. L’espectacle, presentat per l’actor Ionai Ramírez i dirigit per Guillem Prat, compta amb una banda de músics formada per Guillem Soler, Ferran Massegú, Enric Puigdescens i Pep Solà.

Gospelbreathe va ser enregistrat als estudis de gravació 44.1 a Aiguaviva, durant els mesos de maig i agost. En la gravació del treball, que consta de 13 peces de gospel contemporani i innovador i fins i tot de creació pròpia, hi van participar més de 40 membres de la formació de Taradell.

L’elaboració d’aquest treball ha estat possible gràcies a la participació de més de 120 mecenes a la plataforma Verkami, campanya que es va dur a terme durant els mesos de juny i juliol passats. A més, la formació compta amb la col·laboració de Bon Preu–Esclat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments