Inici Actualitat Tastet de Gospel enceta una campanya de recollida de diners per gravar...

Tastet de Gospel enceta una campanya de recollida de diners per gravar un CD pels 10 anys

0
COMPARTIR

Amb motiu del desè aniversari, Tastet de Gospel està preparant un nou CD de commemoració. Per aquest motiu, ha iniciat una campanya de micromecenatge per tal de recollir diners que els finançar l’edició d’aquest nou treball i el seu espectacle.

La presentació del nou espectacle ‘Gospelbreathe’ es farà el 21 d’octubre a Calldetenes

Des del 22 de juny a través de la plataforma Verkami es pot col·laborar per tal d’arribar a la xifra dels 4.000 euros. La data límit és fins l’1 d’agost. Els mecenes, a canvi, rebran recompenses en funció de la quantitat aportada. POden incloure la descàrrega anticipada del nou CD, el disc físic, entrades pel concert de presentació, samarretes, bosses o un concert en petit format. Aquest serà el segon disc de la formació, després del que van editar amb motiu del cinquè aniversari.

Clica per col·laborar a través de Verkami

Gospelbreathe, el nou espectacle

El nou espectacle porta per nom Gospelbreathe (Respira Gospel) i es presentarà oficialment el 21 d’octubre a l’Auditori-Teatre de Calldetenes. No es descarta que més endavant, abans d’acabar el 2017, el puguin presentar oficialment també a Taradell.

De fet, Gospelbreathe serà el títol del disc que ja han començat a gravar als estudis d’Aiguaviva. Serà un treball amb 14 cançons que veurà la llum a l’octubre. Inclourà temes de gospel contemporani, actuals de pop rock amb temes de Prince o Robbie Williams i, fins i tot, un tema propi en català.

Tastet de Gospel és un cor de 50 veus, acompanyats per un grup de quatre músics. Al llarg dels deu anys ha gaudit de la música gospel contemporània i va arribar a participar a la segona edició del programa ‘Oh Happy Day’ de TV3.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments