Inici Actualitat Taradell posarà en marxa el projecte ‘AfterIns’ per potenciar l’esport entre els...

Taradell posarà en marxa el projecte ‘AfterIns’ per potenciar l’esport entre els joves

0
COMPARTIR

Sota el nom de ‘AfterIns’, la regidoria de Joventut i Benestar i Família de l’Ajuntament de Taradell posa en marxa un projecte aquest divendres. L’organitza la Mancomunitat La Plana amb la volluntat d’oferir propostes esportives als joves del poble.

Es portarà a terme tots els divendres dels mesos d’octubre, novembre i desembre a partir del 20 d’octubre. L’objectiu és que els joves coneguin diferents alternatives per fer al poble basades en l’esport.

El projecte compta amb un monitor esportiu i diferents espais tant públics com equipaments esportius. Tindrà lloc de les 4 de la tarda a 2/4 de 6. Per participar-hi només cal inscriure’s (gratuït) a El Puntal i tenir l’autorització de la família.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments