Inici Actualitat Un títol i tres segons llocs taradellencs a la Copa Tarragona de...

Un títol i tres segons llocs taradellencs a la Copa Tarragona de trial

0
COMPARTIR

Més podis i títols a la Copa de Tarragona de trial. Botarell acollia aquest diumenge la cinquena i última prova del campionat.

L’èxit més important va ser el títol del taradellenc Jordi Tulleuda que va guanyar en categoria infantil i es va proclamar campió d’aquesta categoria. També cal destacar la segona posició final d’un altre taradellenc, Jordi Povedano que va ser tercer aquest diumenge. Marc Serra va ser setè i va acabar novè.

Guillem Oliver en categoria cadet va acabar la Copa segon, després de repetir aquesta posició a Botarell.

Guillem Tulleuda també va pujar al podi. Va ser tercer en categoria principiant, i a la general també va acabar en la tercera posició. En aquesta categoria Ferran Serra va ser quart i va acabar la Copa en cinquena posició.

Jordi Tulleuda i Jordi Povedano
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments