Inici Actualitat Mireia Montaña guanya la travessa de natació Radikal MarBrava 7.0 en categoria...

Mireia Montaña guanya la travessa de natació Radikal MarBrava 7.0 en categoria menors de 16 anys

0
COMPARTIR

La taradellenca Mireia Montaña, de 14 anys, s’ha adjudicat aquest diumenge la Radikal MarBrava 7.0 en categoria de menors de 16 anys. Es tracta de la travessa de natació en aigües obertes més important de Catalunya.

La prova es disputava a la platja de Calella de Palafrugell i els participants havien d’arribar fins a les Illes Formigues per tornar a la platja de Llafranc. En total una distància de 7.000 metres, que ha comptat amb la participació d’uns 600 nedadors.

A la categoria general femenina la Mireia ha quedat en 18a posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments