Inici Actualitat La CUP Taradell demana a l’Ajuntament no treballar amb Banc Sabadell i...

La CUP Taradell demana a l’Ajuntament no treballar amb Banc Sabadell i Caixa Bank

0
COMPARTIR
L'estelada onejant el passat 23 d'abril de 2012

El Grup de suport a la CUP de Taradell ha demanat a l’Ajuntament de Taradell, a través d’instàncies entrades al registre, que si té estalvis municipals a CaixaBank i Banc Sabadell els retiri.

De fet, la instància ho demana en el cas que l’Ajuntament operi amb aquestes dues entitats. I proposa que passi a treballar amb banca ètica. Banc Sabadell sí que apareixia com a proveïdor, adjudicatari o contractista de l’Ajuntament de Taradell el 2015, però no el 2016. Mentre que CaixaBank apareix en aquesta llista tant el 2015 com el 2016, però això no vol dir que l’Ajuntament hi tingui estalvis.

Plens més accessibles

La CUP també ha demanat millorar la transparència i accessibilitat a la informació parlada als plens municipals. Segons la CUP, “el format actual no facilita gaire la comprensió del què s’està fent al municipi”. Habitualment els plens es poden seguir en directe a través de Ràdio Taradell i les actes es poden consultar a la web de l’Ajuntament en aquest apartat.

Finalment, la CUP també ha preguntat per la relació contractual de l’Ajuntament de Taradell amb Sorea per conèixer la gestió de l’aigua i el cost, i es pregunta si seria millor remunicipalitzar el servei en funció de quin sigui el conveni.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments