Inici Actualitat Els botiguers obriran les portes i l’Ajuntament de Taradell treballarà internament el...

Els botiguers obriran les portes i l’Ajuntament de Taradell treballarà internament el Dia de la Hispanitat

0
COMPARTIR

La majoria, o pràcticament la totalitat, de comerços de Taradell han decidit obrir les portes aquest dijous 12 d’octubre, dia de la Hispanitat. Malgrat ser considerat festiu estatal en el calendari laboral, obriran. Alguns ho faran en els mateixos horaris que qualsevol dia feiner, mentre que d’altres només obriran al matí.

La mesura es pren perquè consideren que no hi ha res a celebrar, i menys quan s’ha celebrat un referèndum d’independència que a Taradell va aprovar-se amb un 97% de vots favorables. La decisió ha sorgit dels mateixos comerços.

L’Ajuntament de Taradell també ha valorat la mesura de treballar. En aquest sentit, s’ha donat als treballadors l’opoció de triar si volien o no treballar. Molts d’ells, l’alcalde inclòs, treballaran aquest dijous. Això sí, ho faran a portada tancada, és a dir, les portes de l’Ajuntament estaran tancades, però hi haurà activitat laboral a dins.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments