Inici Actualitat Debut amb victòria del TT Mont-rodon a la lliga intercomarcal

Debut amb victòria del TT Mont-rodon a la lliga intercomarcal

0
COMPARTIR
Primera victòria en el debut del TT Mont-rodon a la Lliga Intercomarcal 2017-2018 a la pista del Girbau Vic TT per un resultat de 3 a 4. El partit va ser gens fàcil contra els joves jugadors del Vic, que van fer suar els taradellencs que van haver de guanyar tres partits havent de remuntar.
El final dels partits individuals es va arribar amb un marcador favorable de 2 a 4. El partit de dobles final el van guanyar els vigatans per 3 a 2. Van jugar: Albert Urgell (2), Rafel Montenegro (1) i Jordi Forcada (1).
Amb aquest primera victòria, el TT Mont-rodon comença bé la temporada, i mirarà de seguir així amb el primer partit a casa aquest dissabte a 2/4 de 5 de la tarda a les instal·lacions de Les Pinediques rebent el CTT Tona.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments