Inici Actualitat El taradellenc Lluís Reig celebra els seus 100 anys d’edat

El taradellenc Lluís Reig celebra els seus 100 anys d’edat

0
COMPARTIR
Foto: Miquel Vilardell

Lluís Reig va celebrar aquest dissabte el seu centenari. La celebració es va fer amb la seva família, juntament amb la seva esposa Conxita, i amb una festa sorpresa on no hi va faltar un pastís commemoratiu amb un 100 gran de xocolata. També hi va ser l’Ajuntament de Taradell.

L’alcalde, Lluís Verdaguer, i la regidora de Benestar Social, Araceli Garcia, van visitar Lluís Reig. Com és habitual quan una persona arriba als 100 anys d’edat, se li va va lliurar un ram de flors i la medalla centenària.

Foto: Miquel Vilardell

Actualment, Taradell té tres persones centenàries. A banda de Lluís Reig, hi ha en Jaume Caralt que el 2014 va complir 100 anys i és el taradellenc més vell amb 103 anys. També hi ha l’Isabel Gonzàlez, que el maig de 2016 va fer-se centenària.

Foto: Miquel Vilardell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments