Inici Actualitat La UD Taradell pateix la primera derrota al camp del Voltregà

La UD Taradell pateix la primera derrota al camp del Voltregà

0
COMPARTIR

Derrota clara i contundent de la UD Taradell en la sisena jornada a la Tercera Catalana. Els taradellencs, en un mal partit, van perdre aquest dissabte per 5 a 2.

La primera part va ser dolenta per al conjunt entrenat per Gerard Pallarès, malgrat que el resultat va ser l’únic que es va salvar. Només començar al minut 3, però, va arribar el 0 a 1 en una bona jugada taradellenca que va culminar Ignasi Casacuberta. L’alegria, però, va durar poc. Al minut 10 un penal comès per Nadir va suposar l’empat 1.

Els locals van dominar al primer temps davant un Taradell a remolc i amb moltes dificultats. El 2 a 1 va arribar al minut 25 en una falta llunyana on el porter Guillem Ges no va estar encertat. Malgrat tot, però just abans del descans Font feia l’empat a 2 en rematar una falta.

A la segona part, però, la superioritat local es va imposar. Primer Marçal va tenir una molt bona oportunitat per avançar el Taradell. Però als 20 minuts va arribar el 3 a 2 pel Voltregà. A partir d’aquí tot va anar de baixada i a un quart pel final arribava la sentència amb el 4 a 2. El cinquè a falta de cinc minuts ja va ser una anècdota.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments