Inici Actualitat El 14 d’octubre es farà l’11a edició del SopART en format dinar

El 14 d’octubre es farà l’11a edició del SopART en format dinar

0
COMPARTIR

Encenalls Associació Cultural i Tint Taradell Teatre organitzen el proper dissabte 14 d’octubre l’11a edició del SopArt. Enguany es farà en format dinar a l’Hotel Rosa de Taradell.

La persona homenatjada serà el pintor vigatà, Josep Brugalla. Durant l’acte es farà una lectura de textos de Biel Barnils, Albert Canadell i Joan Sunyol amb l’actuació de Lourdes Pavía amb instruments de corda polzada i el mim Josep Ayats.

També està previst el sortegi d’obres de Josep Brugalla, Agustí Caballero, Rosa Díaz, Gerard Paredes, Prada, David Sala, Torreblanca i Carles Vergés.

El dinar començarà a 2/4 de 2 del migdia i comptarà amb la degustació de quatre tapes i el dinar. Els assistents entraran en el sorteig de les obres d’art, un llibret amb les obres i textos. El preu és de 22 euros i cal reservar fins el 10 d’octubre (telèfons 618893644-616841374 o 938800080). També es pot fer a través de la pàgina de facebook.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments