Inici Actualitat Concentració davant l’Ajuntament de Taradell de rebuig per la violència de l’1...

Concentració davant l’Ajuntament de Taradell de rebuig per la violència de l’1 d’octubre

0
COMPARTIR

Un bon nombre de taradellencs i taradellenques s’ha concentrat aquest dilluns a les 12 del matí davant l’Ajuntament de Taradell. El motiu era denunciar i rebutjar la violència per part dels cossos policials espanyols que es va viure diumenge 1 d’octubre durant la celebració del Referèndum.

La concentració ha durat uns 20 minuts i ha acabat amb la lectura del manifest, redactat per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques. El manifest denuncia la repressió i violència de l’Estat espanyol, demana una reacció de les institucions internacionals i agraeix el comportament cívic i la valentia de tota la gent que va exercir el seu dret a vot.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments