Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell se suma a l’aturada general i condemna la violència...

L’Ajuntament de Taradell se suma a l’aturada general i condemna la violència policial

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha decidit sumar-se a l’aturada general d’aquest dimarts com a condemna de la violència de la policia espanyola efectuada diumenge 1 d’octubre. En un ple urgent aquest dilluns al vespre es va aprovar també una moció de rebuig a la repressió policial durant el Referèndum de diumenge.

La sala de plens de l’Ajuntament es va omplir per assistir a la sessió. Primer es va llegir la moció que rebutja la càrrega policial, demana que marxin les forces policials i que el Govern espanyol assumeixi totes les responsabilitats dels danys materials i personals. Es va aprovar per unanimitat.

Salvador Clot, portaveu d’ERC, va reconèixer sensacions contraposades després de la jornada del referèndum i va destacar que cal “denunciar el comportament incívic del govern i la policia espanyola”. Jacint Casadevall, portaveu de Solidaritat, va manifestar la “gratitud a totes les persones del poble que, com sempre, van donar una lliçó de civisme i democràcia”. Finalment, l’alcalde, Lluís Verdaguer, va afirmar que “esperem que el món obri els ulls i vegi el que ens està passant”.

Serveis mínims bàsics de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Taradell se suma a l’aturada general de l’economia d’aquest dimarts. Això suposarà que a les oficines de l’Ajuntament només hi haurà una persona i el secretari (que s’ha ofert) que únicament donaran servei per a registre d’entrada de documents administratius.

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font estarà tancada. També ho estaran l’escola bressol La Xarranca i l’EAS Taradell. Les Pinediques també tancarà i l’INS Taradell també amb una única persona de l’equip directiu de guàrdia.

Pel que fa a la Fundació Vilademany, en aquest cas s’ha acordat que en ser serveis bàsics només treballarà una de cada dos treballadors. En cas que tinguin responsabilitats familiars, s’hi habilitarà espai escolar per cuidar fills i filles dels treballadors.

Al marge dels serveis municipals, també s’han sumat a l’aturada els comerços de l’Associació de Botiguers, el col·legi Sant Genís i Santa Agnès, els clubs esportius UD Taradell i Parc d’Esports, i d’altres empreses del municipi. Tampoc hi ha recollida de residus.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments