Inici Actualitat Taradell mobilitzat pel Referèndum des de les 5 del matí a can...

Taradell mobilitzat pel Referèndum des de les 5 del matí a can Costa i Font

0
COMPARTIR

Assistència massiva de taradellencs i taradellenques des de les 5 del matí al Centre cultural Costa i Font. Aquesta hora s’havia marcat com a inici de la concentració per evitar qualsevol contratemps o intent d’evitar que aquest diumenge 1 d’octubre es pugui votar en el Referèndum.

L’assistència massiva es podia constatar amb molta concentració de gent davant l’entrada principal de l’equipament, on, a més, el Xocolatar de Taradell va obsequiar gratuïtament els presents amb xocolata desfeta.

A l’interior, ple quasi absolut al cafè de can Costa i molta concentració de gent al vestíbul, on Ràdio Taradell des de les 5 del matí ha iniciat una programació especial. A les 8 del matí ha de començar tota la logística i preparatius perquè a les 9 s’obri el col·legi electoral i es pugui votar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments