Inici Actualitat La participació final a Taradell pel referèndum de l’1 d’octubre ha estat...

La participació final a Taradell pel referèndum de l’1 d’octubre ha estat del 73,70%

0
COMPARTIR

Ja s’ha acabat el període per poder votar al Referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre a Taradell. A 2/4 de 8 del vespre la tercera falsa alarma del dia, ha fet que tot el Centre cultural Costa i Font s’omplís de gent.

Les urnes s’han retirat al damunt de l’escenari on s’han acabat de fer algunes votacions pendents i han votat els membres de les meses. Però s’ha aguantat amb les urnes obertes fins a les 8 del vespre. Llavors s’ha donat per tancada la votació a Taradell.

Després de quasi 11 hores de votació i malgrat els contratemps inicials amb les connexions, a Taradell han votat un total de 3.523 persones. La majoria d’elles taradellenques, ja que durant tota la jornada la votació s’ha fet a partir del cens de població, cosa que impedia que els no taradellencs poguessin votar. Només a partir de quarts de 7 s’ha pogut fer per ordinador i cens universal.

La xifra de participació registrada s’ha situat en el 73,70%. Una xifra semblant a la que es va donar durant la consulta del 9 de novembre de 2014. Llavors podien votar els majors de 16 anys i el percentatge va ser del 70%.

Ara ha començat l’escrutini per conèixer els resultats d’aquest referèndum d’autodeterminació. En els propers minuts us donarem resultats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments