Inici Actualitat A falta de menys d’una hora per tancar urnes 3.474 taradellencs han...

A falta de menys d’una hora per tancar urnes 3.474 taradellencs han votat en el Referèndum

0
COMPARTIR

Penúltima dada de participació a Taradell, corresponent a les 7 de la tarda. A aquesta hora han votat 3.474 taradellencs i taradellenques en el Referèndum de l’1 d’octubre. Una xifra que suposa un percentatge del 72,67.

La dada continua sent la mateixa que es va registrar en la consulta del 9N (llavors havien votat 3.488 persones). Lluny queda la xifra de les eleccions catalanes del 27 de setembre de 2015 quan van arribar a votar més de 4.000 taradellencs amb el 86% de participació.

Cal destacar que a partir de quarts de 7 de la tarda ja s’ha incorporat el sistema de votació universal per internet. Cosa que ha fet alguna persona no taradellenca també hagi pogut votar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments