Inici Actualitat A les 6 de la tarda han votat 3.332 taradellencs en el...

A les 6 de la tarda han votat 3.332 taradellencs en el Referèndum

0
COMPARTIR

Més dades de participació. A les 6 de la tarda el nombre de taradellencs que han votat en el Referèndum ja suma la xifra de 3.332 taradellencs i taradellenques. Això suposa un 69,70%.

A partir de les 5 de la tarda l’afluència de votants ha baixat moltíssim i ja no es formen llargues cues. També cal explicar que alguns taradellencs han votat en col·legis electorals d’altres municipis aprofitant el cens universal automatizat que a Taradell no ha funcionat. Aquest fet pot fer que la participació al tancament no sigui tan alta, però caldrà revisar-la un cop les bases de dades creuin votacions. Llavors se sabrà amb certesa i exactitud el nombre de taradellencs que han votat en el Referèndum.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments