Inici Actualitat El Referèndum de l’1 d’octubre es votarà a la sala gran de...

El Referèndum de l’1 d’octubre es votarà a la sala gran de Can Costa de Taradell

0
COMPARTIR

Davant la previsió d’una altíssima participació, Taradell té previst realitzar les votacions del Referèndum a la sala gran del Centre cultural Costa i Font. Normalment, les votacions de les eleccions es fan a la sala del mig. D’aquesta manera, si coincideix un gran volum de gent votant les cues quedaran més ordenades i més espaiades.

Les votacions s’obriran a partir de les 9 del matí. En total hi haurà quatre meses on poder votar i els taradellencs disposaran de diversos punts d’informació i voluntaris per saber en quina mesa han de votar.

També s’ha activat un pla per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda. Així, des del col·lectiu Taradell pel Sí es portarà la coordinació de la logística.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments