Inici Actualitat S’organitza una acampada i activitats a can Costa per què es pugui...

S’organitza una acampada i activitats a can Costa per què es pugui votar en el Referèndum

0
COMPARTIR

Aquest dissabte a la tarda s’ha decidit, des de Taradell pel Sí, que es faran activitats i es passarà la nit al Centre cultural Costa i Font per preservar que aquest diumenge es pugui votar en el Referèndum.

La convocatòria és a partir de les 6 de la tarda en una assemblea oberta a tothom qui vulgui participar-hi. A partir de les 7 començaran algunes activitats com podrien ser jocs de taula, cantanda de cançons populars, tallers, balls… La idea és passsar la nit a Can Costa i a les 5 del matí començarà la concentració de taradellencs per encarar les últimes activitats abans de l’inici de la jornada electoral.

Això sí diumenge a les 8 del matí tot l’operatiu quedarà recollit per tal de no influir en les votacions, no treure transcendència a la jornada del referèndum i poder votar amb normalitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments