Inici Actualitat Segueix diumenge tota l’actualitat del Referèndum a través de Taradell.com

Segueix diumenge tota l’actualitat del Referèndum a través de Taradell.com

0
COMPARTIR

Amb motiu del Referèndum d’Autodeterminació d’aquest diumenge 1 d’octubre, Taradell.com farà un seguiment especial a la jornada que es viurà al nostre municipi. Tal i com s’ha fet en tots els últims comicis, informarem de tot allò que passi durant les votacions de diumenge al Centre cultural Costa i Font.

Des d’abans de les 8 del matí farà una cobertura especial per informar de l’obertura del col·legi electoral i de l’ambient que es respiri. També donarà especial cobertura a com transcorre la jornada i aportarà dades de participació puntualment durant tot el matí i la tarda, així com els resultats finals un cop fet el recompte.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments