Inici Actualitat El casal de gent gran de Premià de Mar torna la visita...

El casal de gent gran de Premià de Mar torna la visita a Taradell

0
COMPARTIR

Un centenar de persones entre gent gran, tècnics i polítics van participar dimarts a l’intercanvi de casals entre Taradell i Premià de Mar. Es tractava de la tornada de la visita que van fer els taradellencs el passat mes de juliol al municipi del Maresme.

L’Associació de jubilats de Taradell, l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana va preparar la trobada, d’aquesta iniciativa que complia la tercera edició. Els veïns de Premià de Mar van ser rebuts amb un bon esmorzar i una exposició de ninots amigurumis, peces de roba fetes amb mitja, i joieria. A continuació, van visitar l’Alzinar de la Roca on es van mostrar eines històriques relacionades amb la vida rural i els mitjans de transport.

Seguidament, van fer una visita al poble guiats per l’Aurora Montserrat que va permetre als premianencs i premianenques conèixer més a fons Taradell, tot visitant l’església, la sagrera, la torre de Don Carles, la capella de Santa Llúcia i la Plaça de les Eres. Al migdia es va oferir un dinar al restaurant Hotel Rosa i després hi va haver animació a càrrec d’un grup d’acordionistes.

La gent gran van estar acompanyats durant la jornada per la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Taradell, Araceli Garcia, i l’alcalde Lluís Verdaguer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments